Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım Açılıyor Ama masaüstü gelmiyor diyenler buraya

Bilgisayarım Açılıyor Ama masaüstü gelmiyor diyenler buraya
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor diyenler buraya Bilgisayarım Açılıyor Ama Ekran gelmiyor Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor Merhaba Sevgili Melek'ler ve bilgisayarım açılıyor fakat siyah ekran geliyor, masaüstü gelmiyor diyen misafirler, sizler için bu yazımızda yardımcı olacak bilgiler aktarıyoruz 1549280818 1549280818 bilgisayarimaciliyoramamasaustugelmiyordiyenlerburaya5c582636d8e11bilgisayarimaciliyoramamasaustugelmiyordiyenlerburaya5c582636d8e11bilgisayarimaciliyoramamasaustugelmiyordiyenlerburaya5c582636d8e11 Bilgisayarında önce siyah ekran açılsın reset atın ve hemen F8 i basılı tutun wındowsu herzamanki şekilde başlat yazan sayfa çıkıyor Yukarda güvenli kip yazıyor ona tıklayın çıkan manâsız sayfaya 3 e tıklayın açılır Açılmadığı süre yani bios ayarlarına geçiyorsa zamanlama hatası var reset atıp tekrarlayın F8 e bilgisayar açılmaya başlarken anında basın Boot ayarları çıkınca cd den başlatmayı seçinSonrada cd yi takıp ve başlatınAçılınca başlatçalıştırchkdskexe ve hazır diyin sorun çözülür Hdd nizi söküp başka birinin bilgisayarına takar orada format atabilirsiniz  

Similar threads

Bilgisayarım Açılıyor Lakin Ekran gelmiyor Bilgisayarım Açılıyor Lakin masaüstü gelmiyor Bilgisayarında önce siyah ekran açılsın reset atın ve derhal F8 i basılı tutun wındowsu klasik şekilde başlat yazan sayfa çıkıyor Yukarda güvenli kip yazıyor ona tıklayın çıkan abes sayfaya 3 e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bilgisayarım Acılıyor Ama Ekran gelmiyor Bilgisayarım Acılıyor Ama masaustu gelmiyor Bilgisayarında once siyah ekran acılsın reset atın ve hemen F8 i basılı tutun wındowsu olağan şekilde başlat yazan sayfa cıkıyor Yukarda guvenli kip yazıyor ona tıklayın cıkan boş sayfaya 3 e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bilgisayarlarımız birçok sebepten dolayı arızalanabilir. Fakat istediğimiz gibi çalışmadıkları zaman bu bozuldukları anlamına gelmez. Bazen güncelleme yaparak bazen kabloları değiştirerek bazen de kapat-aç yöntemi ile sorunları çözebiliriz. Birçok kullanıcı ise bilgisayar açılıyor ama ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Bilgisayarın Çözünürlüğü Kaç Olmalı diyenler buraya Bilgisayarın Ekran Çözünürlüğü Kaç Olmalı Bilgisayarın Çözünürlüğü Merhaba Sevgili Melek'ler ve sevgili ziyaretçi arkadaşlarımız, daha önce :wwwbilgilihocamcomtekntemizlemenasilyapilirbuyrunogrenelimhtml demiştik Şu Anda de bilgisayarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Yazik adamlara lakin Siyah ekran çıktı efendim Yazın kullanıci adınızı Yazdım Parolanızı da girin Tamam Acayip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7´ye basın Elimle mi? Eee, siz bilirsiniz Ben bir IMac kullanıcısıyım Buyrun hanımefendi, sorun neydi? Benim CD sürücümden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,528Konular
981,488Mesajlar
31,429Kullanıcılar
gule_2121Son üye
Üst Alt