Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım bataryası dolmuyor yardım

Bilgisayarım bataryası dolmuyor yardım
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bilgisayarım bataryası dolmuyor yardım Bilgisayarımın bataryası dolmuyor ne yapmam lüzum, evdekilere çaktırmadan halletmnem lüzumlu lütfen bilgisayar batarya dolmama sorunu yaşamış varsa bi takviye etsinbilgisayarimbataryasidolmuyoryardim5c5a2ec72aa91alt :( Frown :(  

Similar threads

Bilgisayarın Bataryasının Dolmama Sorunu Bilgisayarın Bataryası Neden Dolmuyor Laptop kullanıcılarının en buyuk problemi batarya sorunudur Bilgisayarınız yeniyken bu sorunla karşılaşmazsınız fakat 1 yıl gibi bir sure sonra sıkıntı yaratmaya başlar Sık sık uyarı veriri bilgisayarınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bilgisayarın Bataryasının Dolmama Sorunu Bilgisayarın Bataryası Neden Dolmuyor Laptop kullanıcılarının en büyük problemi pil sorunudur Bilgisayarınız yeniyken bu sorunla karşılaşmazsınız ama 1 yıl gibi bir süre sonra bezginlik yaratmaya başlar çoğu kez dikkat veriri bilgisayarınız Bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaşlar lütfen yardım edin laptop dün akşamdan beri şarj olmuyor%17 kullanılabilir,prize takılı dolmuyor hatası alıyorummodeli dell inspiron 15 3521 garantisi bittişarjı çektiğimde bilgisayar direk kapanıyordün pil düzeyi kritik uyarısı alıyordum açılırken bugün ise ''your battery has...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
packard bell tm85 jo 100 tk laptop var bataryayı pireze takılı bırakıyorum ama yüzde 59 fazla dolmuyor laptopu alalı 8 ay oldu sorun için yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
packard bell tm85 jo 100 tk laptop var bataryayı pireze takılı bırakıyorum ama yüzde 59 fazla dolmuyor laptopu alalı 8 ay oldu sorun için yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt