Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım Çok Isınıyor [Acil Yardım] !

Bilgisayarım Çok Isınıyor [Acil Yardım] !

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Bilgisayarın Fanı Çok Isınıyor Yardım Bilgisayarın Fanı Fazla Isınıyor Çözüm Laptoplar özellikle aradan biraz vakit geçtikten daha sonra ısınmaya başlayablir Bunun en manâlı sebebi yanlış kullanımdır bunun yanında ilk önce laptopunuzun fan çıkışlarını açık tutmaya çalışmanız gerekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Arkadaşlar benim bilgisayarım çok ısınıyor 105 110 derece oluyor ilk açılışta bile işlemcinin üstünde macun bitmiş ondan olabilir mi ? Birde macun yerine soğuk silikon sıksam işe yarar mı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar benim bilgisayarım çok ısınıyor 105 110 derece oluyor ilk açılışta bile işlemcinin üstünde macun bitmiş ondan olabilir mi ? Birde macun yerine soğuk silikon sıksam işe yarar mı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt