Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar evimin az ilerisinde bilgisayar oyunu satan bi dükkan varBenimde canım sıkılıyo mafia II oynamak istiyorum ama bilgisayarımda kasar mı diye düşündüm bana bilgi verirseniz sevinirimLütfen bilgisi olmayanlar bişey yazmasın kafamı karıştırmasın
Mafia II minimum sistem gereksinimleri...
YA BENİM İŞLETİM SİSTEMİM:ATI RADEON 4300 HD 1275 MB 32 BİT WİN 7 PENTİUM 280 GHZ 2GB RAM VAR
GTA IV SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:GTA IV Sistem Özellikleri :
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 18GHZ AMD Athlon X2 64 24 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia...
Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın
Sistem Özelliklerim:
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB
DirectX Sürümü: DirectX 11...
İNTEL PENTİUM DUAL CPU E2200 @220 GHz (2 CPUs)
ram : 1 gb
ekran kartı: ati redaon x1550 series, bellek: 1024
işletim sistemi : xp professonel
bu şartlarda bu oyunu oynayabilirmiyim oyunu şuan yüklüyorum
Arkadaşlar Need for Speed Carbon oyununu indirdim 14 patch yükledim ***** bile yaptım ama çift tıkladığımda ; NFSCexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatasını alıyorum lütfen yardım edin
Sistemim
İşletim sistemi : Windows XP Professional
İşlemci : Intel(R) Pentium(R)...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.