Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım Çok Yavaş Oyunlarda Çok Donuyor Sizce Sorun ne ?

Bilgisayarım Çok Yavaş Oyunlarda Çok Donuyor Sizce Sorun ne ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sistem :
Microsoft Windows XP
Professional
Versiyon 2002
Service Pack 3

Bilgisayar
Grenuine Intel(R) CPU
2140 @ 1,60GHz
1,60 GHz, 448 MB RAM
Fiziksel Adres Uzantısı

Bilgisayarımın özellikleri bunlar Ben oyunları donmadan kasmadan oynamak istiyorum internette daha rahat dolaşmak istiyorumBunları yapmak için ne yapmalıyım ?

Similar threads

Microsof Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 3 Grenuine Intel (R) CPU 2140 @ 160 GHz Fiziksel Adres Uzantısı Bilgisayarımın özellikleri bunlar Arkadaşlar Yeni format attım ve bilgisayarım hızlı çalışıyordu Fakat Ben Öğrenciyim ve bilgisayar öğretmeni bize Visual...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
İşletim Sistemi: Windows XP Windows Vista İşlemci: Intel 3 GHz CPU yada daha üstü Ram: 1 GB RAM VGA: GeForce 8800 ve üstü bir ekran kartı Harddisk: 1250 MB boş harddisk alanı Ses Kartı: DirectX 9 destekleyen ses kartı Bu sistem gereksinimlerine ulaşmam için ne yapmalıyım? sistemim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
evet beyler dediğim gibi pc ofisin çalıştığım yerın pc si gayet güzel beğenıorum sıtelere hızlı gırış yapıor ınt e fln çabuk bağlanıor ama tek sorun war oyun desen oynamıorsun 1cs yukledım aşırı pıng Şuan yok sildim 2pw yukledım aşırı lag Şuan yok sildim 3usko yukledım data %99 da kalıor yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt