Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım Ekran Kartı Uyumu

Bilgisayarım Ekran Kartı Uyumu
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Size Bi Soru Sorcam Benim Bilgisayarım:

İntel Core Quad Cpu 266 Ghz

4 Gb Ram

Ekran Kartı Değiştirecem Elimde Bi Ekran Kartı Var Onu Takcam da

Nvida Ge Force 512 Mb

Taksam Bi Sorun Olabilirmi?

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim, bu yüzden çok özür diliyorummBen bi ekran kartı almayı düşünmekteyim Ama ne alsam bilmem ki ??? Benim Sistem Bilgileri: Windows Vista Home Basic (Service Patch 1) Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 240 GHz 240 GHZ (32 bit) 3 GB RAM war 250...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba arkadaşlar Benim sorunum şu ki ; Call of duty need for speed shift gibi ağır oyunları oynarken pc'min aşırı kasması ve arada sırada exe yanıt vermiyor deyip kapanması Pc'min özellikleri : İntel core 2 quad q6600 240 ghz 4 çekirdek 2gb ram 32 bit işletim sistemi Ati radeon x1550...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Manufacturer : Casper bilgisayar sistemleri Model : Casper business 20 Chipset : Intel Ivybridge SouthBrdige : Intel h61 Alıcagımı düşündügüm Ekran kartım : Sapphire HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX111 Ekran Kartı işlemcim : Intel i53450 cpu 310 ghz quad core benim pek bi bilgim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sa arkaşlar bundan 1 ay öncesine kadar bişey yoktu sonra başladı sorun şu Bilgisayarı açıoyurm kasadan acayip bi ses çıkıyor 15 saniye sonra felan kesiliyor neden olabilir bu sorun 15 ay önce nvida ekran kartı aldım ondan önce çıkmıyorki ondan olabilirmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt