Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TOSHİBA WİNDOWS7 PROFESSIONAL
Arkadaşlar bilgisayarım hiçbir oyunu açmıyor neden anlamadım özellikleri şöyle;
İşlemci:AMD E11200APU with Radeon(tm) HD Graphics 140 GHz
RAM: 4,00 GB(Kullanılabilir Miktar3,49GB)
Sistem Türü: 32Bit İşletim Sistemi
Directx110
Ekran Kartı:Standard VGA Grafik...
Sistemim:
windows türü:Windows 10 Pro
ıslemci: AMD E21800 APU WİTH RADEON(TM) HD GRAPHICS 170 GHZ
ram: 6 GB
Sistem türü: 64 bit islemci x64 tabanlı islemci
Ekran Kartım:
AMD RADEON HD 7340 GRAPHICS
Yaklaşık Top Bellek: 2037 mb
Bu Sistem Özelliklerinde Hangi Windows Türüyle Daha...
Başlıkta da belirttiğim gibi LA Noire sistemim yetiyor ancak kasma var sistemim:
Win7 Professional 64bit
İşlemci : İntel(R) Core(TM) i32120 CPU @ 330GHz (4CPUs) , 33GHz
Ram: 6GB
Ekran kartı: ATI Radeon HD 3400 Series
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.