Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayarım hic sebep yokken kapanıyor

bilgisayarım hic sebep yokken kapanıyor
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
AMD işlemci ve Windows XP kullanıyorum Genelde gunduz saatlerinde bilgisayarım hic neden yokken kapanıyor Sorunun herhangi bir yazılım ve işletim sistemi ile ilgisini kuramadım

COZUM:
Anakart BlOS'unda işlemci ısısı ile ilgili bolume goz atmanızı oneririz Bu bolumde işlemci belirli bir sıcaklığı gectiğinde uyarı ve sistemi kapatmayla ilgili secenekler goreceksiniz Eğer bu ısı değerleri duşukse (55 derece gibi), ozellikle sıcak gunlerde işlemci yeterince soğutulamadığı icin sistem kendini kapatacaktır Isı değerlerini artırırsanız bu sorununuz gecici olarak cozulebilir Kokten cozum icinse kasayı ve işlemciyi daha iyi soğutmak icin daha guclu ya da ek fanlar kullanmanız gerekir Yine de işlemcinizi 70 derece ısıda calıştırmanızı tavsiye etmeyiz

Similar threads

SORUN: AMD işlemci ve Windows XP kullanıyorum Başlıca gündüz saatlerinde bilgisayarım hiç neden yokken kapanıyor Sorunun herhangi bir yazılım ve işletim sistemi ile ilgisini kuramadım ÇÖZÜM: Anakart BlOS'unda işlemci ısısı ile ilgili bölüme göz atmanızı öneririz Bu bölümde işlemci belirtilmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Donanım veya yazılım nedeniyle birçok kullanıcı bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne yapmalı sorusunun cevabını arıyor. Bu makalemizde bilgisayarların neden kendi kendine kapandığına ve hangi yöntemleri uygulamanız gerektiğine değineceğiz. Bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
Power Supply ( Guc Kaynağı ) Power Supply ( Guc Kaynağı ) Kac Watt Olmalı Bilgisayarda en onemli nokta doğru kasanın secilmesidir insanlar genelde en cok bu konuda hata yapıyor ( secimlerinde ), sisteminiz ne kadar iyi, ne kadar guclu ve pahalı olursa olsun, doğru kasa ve guc kaynağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Extreme Soğutma Yöntemleri Ayrıntılı Anlatım Gaz Destekli Sıvı Soğutma (Chiller, Water Chilli) Sistemleri sıvı soğutma sistemimize, bir kompresör ilave edilerek gaz destekli su soğutma sistemi elde edebiliriz Burada bir bilgi hatası oluşmaması açısından belirtmemiz gereken nokta bir nokta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Hitman: Blood Money (PC) Tam Cozum! Hitman Blood Money (PC) oyunu Hitman: Blood Money (PC) inceleme Hitman: Blood Money (PC) Tam Cozum turu Aksiyon yapımcı IO Interactive yayıncı Eidos coklu oyuncu Yok pc incelemeleri icin kullanılan test sistemimiz İşlemci: AMD Athlon64...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt