Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarım iyi mi Kötü mü ? Lütfen yardım

Bilgisayarım iyi mi Kötü mü ? Lütfen yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Değerli Frmtr Üyeleri Hepinize Selamün Aleyküm Arkadaşlar ben yeni leptop aldım ve alalı 1 ay oldu Bilgisayardan pek anlamam ucuz diye aldım Ama Leptopbumda hem oyun oynamak hemde üniversitede daha rahat çalışabilmek için sistemimi yükseltmek istiyorum ama dediğim gibi pek anlamam Bana ne yapmam gerektiğini söylermisiniz ? Yani örnek veriyorum Pes 2019'ü leptobumda oynamak istiyorum ama şuan kaldırmıcağını biliyorum Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler Bilgisayarımın bütün özelliklerini yazıyorum:

Model : CasperNirvana
Derecelendirme : 4,2 Windows Deneyimi Dizini
İşlemci : Intel(R) Celeron(R) CPU 1000M @ 180GHz 180 GHz
Yüklü bellek (RAM) : 200 GB ( kullanılabilir miktar :1,84 GB)
Sistem tğrğ : 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve Dokunma : Bu Görüntü Biriminde Kalem Girdisi veya Dokunarak Giriş yok
BIOS : 20003CAT2

EKRAN

Ad: Intel(R) HD Graphics
Üretici : Intel Corporation
Yonga türü : Intel(R) HD Graphics Family
DAC Türü : Internal
Aygıt türü : Tam Görüntü Bağdaştırıcısı
Yaklaşık Top Bellek : 718 MB
Geçerli Görüntü Modu : 1366x768 (32bit) (60 GHz)
Monitör : Genel Pnp Monitör

WİNDOWS 8

Similar threads

Saints Row The Third oynamak istiyorum pc'm bu oyunu kaldırır mı ? İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 220 GHz (2CPUs), ~22GHz Bellek : 2 Gb ram DirectX sürümü : 11 DAC türü : Internal DAC (400MHz) Ekran kartı : 1 Gb Ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Merhaba dostlar , ben online oyunları takip eden birisiyim leptapımıda alırken çok ayrıntıyla araştırmadan aldım özelliklerine baktım 2 gb ekran 6 gb ram vardı işimi görür heralde diyerek direk aldım Sorun şurdaki oynadığım online oyunlarda çok kasma oluyor bide üstüne fraps (oyunu videoya çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Merhaba dostlar , ben online oyunları takip eden birisiyim leptapımıda alırken çok ayrıntıyla araştırmadan aldım özelliklerine baktım 2 gb ekran 6 gb ram vardı işimi görür heralde diyerek direk aldım Sorun şurdaki oynadığım online oyunlarda çok kasma oluyor bide üstüne fraps (oyunu videoya çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt