Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor

Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bilgisayarım bir sure calıştıktan sonra otomatik olarak kapanıyor Kendiliğinden yeniden acılıyor neden?

Kapanma sorunu varsa pc nde demekki acılıyor, o zaman bios a da girebilmen gerek
kendi kendine kapanma sorunu yuksek sıcaklık olabilir

hdd lerin, işlemcin vs donanımların aşırı ısınıyorsa bu ısınmayı onlemen gerekli ilk olarak
işlemci ve anakart ısısını aida programı ile hdd ısılarını da forumda verilen HDD Life programı vardı onla gorup fikir edinebilirsiniz Yapmanız gereken kasa da iyi bir havalandırma sağlamak ya da havalandırması iyi bir kasa ile değişmek

Similar threads

bilgisayarım bir süre çalıştıktan sonra otomatik olarak kapanıyor Kendiliğinden bitmiş açılıyor niçin? Kapanma sorunu varsa pc nde demekki açılıyor, o süre bios a da girebilmen gerek kendi kendine kapanma sorunu yüksek sıcaklık olabilir hdd lerin, işlemcin vs donanımların fazla ısınıyorsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Donanım veya yazılım nedeniyle birçok kullanıcı bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne yapmalı sorusunun cevabını arıyor. Bu makalemizde bilgisayarların neden kendi kendine kapandığına ve hangi yöntemleri uygulamanız gerektiğine değineceğiz. Bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Bilgisayarın temel birimleri nedir? Bilgisayar donanımı, kasa, merkezi işlem birimi (CPU), monitör, fare, klavye, bilgisayar veri depolama, grafik kartı, ses kartı, hoparlörler ve anakart gibi bir bilgisayarı oluşturan fiziksel parçaların genel adıdır. Tüm bilgisayar Parçaları Nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Laptopunuz Kendi Kendine Kapanıyorsa Ne Yapacaksınız ? Bu konu; laptopun kendi kendine kapanma sorunu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kullandığınız bilgisayarlar ve laptoplar zaman zaman arıza sinyalleri verebilirler Bunlarda en sık karşılaşılanı da kendi kendine kapanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt