Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarım NFS Shift 2 yi açar mı

Bilgisayarım NFS Shift 2 yi açar mı
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Bugün Need for Speed Shift 2 İndirecem Bilgisayarım Açar mı Yada Takılmalar Olurmu ?

Pentium D 935 320 Ghz 4 MB L2 cache
2 GB DDR2 667 Mhz RAM
Ati Radeon HD 3650 512 MB 128 Bit DDR2 Pci Express
500 GB Samsung HDD

Similar threads

Arkadaşlar Özelliklerini Verdiğim Bilgisayar Need For Speed Shift'i Açar Mı?? Bilen Arkadaşlar Bilgilendirirse Sevinirim Hp Pavilion Dv71204ef İşlemci : Dual Core AMD Athlon X2 QL64 21GHz Ram : 3 Gb Ekran Kartı : Ati Mobility Readon 3450 512 Mb HDD : 320 ( Gerek Yok Ama Yine De Veriyim )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
merhaba arkadaşlar benim pc mafia 2 yi açarmı ve oyunu oynadıysanız beğendinizmi yani önerirmisiniz ?? sistem: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit DİRECTX:11 Anakart: ASUSTeK P5KPL SE Chıpset:Intel® G31 Intel ICH7 İŞLEMCİ: İntel Pentium(R) Dual Core CPU E 5400 @ 270 GHz (2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Tam Oyuna Giriyorum Sonra Bir Movie Gösteriyor Sonra o Movienin Sonunda Bi Yer Var Orada Oyundan Atıyor ve Exe Hata Raporu Veriyor Neden Olabilir ? System 1 GB Ekran Kartı PCI Express ATİ HD 3650 800 MHz 2 GB Ram Kingston Güncellemeler Bütün Driverler Günceldir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
merhaba arkadaşlar ben orjinal mirror's edge aldım originden oyunu indirdim oyun açılıyor fakat ea gamesin reklamlarından sonra oyun ekranı bembeyaz kalıyor ve gönderme hatası veriyor benim sistem İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional İş Sis Servis Paketi TRIAL VERSION Internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt