Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım oyunlarda çok kasıyor ve kasadan yanık kokusu geliyor.Bakarsanız sevnirm

Bilgisayarım oyunlarda çok kasıyor ve kasadan yanık kokusu geliyor.Bakarsanız sevnirm
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarım oyunlarda çok kasıyorMasaüstüne gelince hiçbir kasma yokSadece oyunlarda kasıyorOyuna girdiğimde 510 sn sonra oyun çok fazla kasmaya başlıyorOyundan zor çıkıyorum

Sistemim :

İşlemci : Pentium(R) DualCore CPU E5200 @ 250 GHz 190 GHz

Ram : 2,00 GB

Ekran kartı : 1GB GeForce 9400 GT

İşletim sistemi : Windows 7

Sistemim bu arkadaşlarBütün oyunlara yetiyor sistemimBilgisayarım kasmaya başlamadan önce çoğu oyunu ( Prototype , Modern Warfare 2 , Dead Space vs) hiç kasmadan oynayabiliyordumKasayı açıp içinede baktım ama görünürde hiçbirşey yoktuSizce sorun ne olabilir? Bunun bir çözümü varmıdır ? Arkadaşlar ilgilenirseniz çok sevinirim

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,515Konular
980,985Mesajlar
30,804Kullanıcılar
bolu616161Son üye
Üst Alt