Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım oyunları kasıyor...

Bilgisayarım oyunları kasıyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ewt arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu

32 ghz 4 gb ram 2,5 gb ekran kartı windows 7 32 bit intel core i3

bilgisayarımda iki oyun var fm 2019 prince of persia ikisi de kasıyor yardım

Similar threads

Arkadaşlar tropiconun Önerilen Sistem Gereksinimleri: İşletim sistemi: Windows Vista 7 (32 veya 64bit) İşlemci: 2 GHz Quad Core CPU Hafıza: 2 GB RAM HDD: 5 GB boş disk alanı Ekran kartı: Shader Model 30 (Geforce 8800 veya daha iyisi, Radeon HD4000Series veya daha iyisi), 512...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Lütfen yardım edin Point Blank benim laptopda çok titriyor, kasıyor Tmm dedik PCyi temizledim Game Booster falan Nvidianı en iyi performans için ayarladım Yine de olmadı Format atdım Yine kastı Laptopumun özellikleri: İşletim sistemi: Windows 7 Home Basic x86 (32 bit) İşlemci: Intel Core...
Cevaplar
0
Görüntüleme
353
Evet arkadaşlar ben Smite oynuyorum ve oyun gerçekten çok kasıyor ping sıkıntım yok fakat fps 20 ile 25 arası bu fps'yi arttırmak istiyorum ve bunun için bilgisayarımda değiştirmem gereken şeyler ne acaba; Oyunun sistem gereksinimleri; Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci: Core 2 Duo 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 3 ay önce skyrim almıştım oyunu çok güzel zevkli bi şekilde oynadım doya doya oynadım bi süre sonra oyun kasmaya başladı halbuki oyunu ilk aldığımda hiç kasmıyordu yani high ayarlarda bende sinir oldum tabi bu duruma low ayarda oynıyım yeterki oynıyım dedim açtım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi euro truck simulator 2 çok kasıyor Crysis 2 gibi oyunlarda kasma olmuyor fakat bu oyunda kasma oluyor İşletim sistemim bana göre gayet iyi aşağıda da yazmakta İntel Core i5 8 gb ram 6 gb ekran kartı 32 bit (32 bit oldugundan tam emin değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt