Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarıma Format Attıktan Sonra Yavaşladı

Bilgisayarıma Format Attıktan Sonra Yavaşladı

Similar threads

merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma acil format atmam gerek ve orjinal windows 7 cd elimde yok cd siz nasıl format atabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar ben bigün harddisk aldım eve geldim bi taktım eskisi silindi (1) 34 ay sonra yeni hdd arızalandı verdim garantiye yenisini verdiler ondan 12 ay sonrada eski hdd arızalandı eski hdd yi dün tarttım hd tune adlı programa 1 tane kırmızı kutucuk damaged yazıo heralde türkçesi sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Arkadaşlar bilgisayarıma net bağlattım fakat ethernet drıver gerektiğinden bilgisayarın orjinal cd sinden yükledim olmadı Format attım yine olmadı drıverı bi yerden buldum yükledim Diğer tüm aygıt drıverlarımı eskisi gibi yükledim Ama bu seferde bilgisayarımda bi yavaşlık oldu 2 işi aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar bilgisayarıma net bağlattım fakat ethernet drıver gerektiğinden bilgisayarın orjinal cd sinden yükledim olmadı Format attım yine olmadı drıverı bi yerden buldum yükledim Diğer tüm aygıt drıverlarımı eskisi gibi yükledim Ama bu seferde bilgisayarımda bi yavaşlık oldu 2 işi aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt