Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayarıma yeni ekran kartı alıcam ama işlemci sıkıntı yaparmı

bilgisayarıma yeni ekran kartı alıcam ama işlemci sıkıntı yaparmı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar sistem bu

ekran kartı:radeon x300x550x1050 series 1gb
işlemci:intel core 2cpu 6300 186 ghz
ram 2gb (2gb daha alıcam)

sadece güzel bir ekran kartı alsam oyun oynarken işlemci sıkıntı yaparmı? yardımınızı bekliyorum teşekkürler

Similar threads

Öncelikle herkeze merhabalar, ben yakın zamanda bilgisayarıma 2gb ram almayı düşünüyorum Bilgisayarımdaki ram miktarı 1gb fakat almam benim sorunumu düzeltecek mi bu eski bilgisayar o yeni ramlari çalıştıracak mı bilmiyorum Sorunum şu, oyun oynarken çok fazla donma yaşıyorum kasma yok fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Önceliklere herkese selamlar, ben yakın zamanda para biriktirip senelik eski bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum fakat farkettiğim kadarıyla eski bilgisayara yeni ekran kartı alınınca işlemci veya ram darboğazı denilen bir sıkıntı çıkabiliyormuş Sistemim şu; İşletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
anakartım msi k9vgmv 72 53 ( 2gb ram bellek) amd 200 ghz çift çekirdek işlemci sistemim bu şimdi ben bu pcye 1gb ekran kartı alsam uyum sağlarmı sistem kaldırırmı vede anakart yuvasına uyum sağlarmı ekran kartları standar yuvamı bılmıyorum yardım:S
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
anakartım msi k9vgmv 72 53 ( 2gb ram bellek) amd 200 ghz çift çekirdek işlemci sistemim bu şimdi ben bu pcye 1gb ekran kartı alsam uyum sağlarmı sistem kaldırırmı vede anakart yuvasına uyum sağlarmı ekran kartları standar yuvamı bılmıyorum yardım:S
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt