Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayarımda dvd-rw ın simgesi yok

bilgisayarımda dvd-rw ın simgesi yok
0
143

Similar threads

elimde nec ND3520A marka dvdrw var son bir haftadır iomega dvdr lere 4x ile yazdığım dvdler başka bir bilgisayarda, x oynatıcıda ya da dvd player da çalışmıoyr kendi bilgisayarımda okuyabiliyorum çalışıyor ancak bşaka dvd romlarda boş gözüküyor sebebi ne olabilir acababir den böle bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
elimde nec ND3520A marka dvdrw var son bir haftadır iomega dvdr lere 4x ile yazdığım dvdler başka bir bilgisayarda, x oynatıcıda ya da dvd player da çalışmıoyr kendi bilgisayarımda okuyabiliyorum çalışıyor ancak bşaka dvd romlarda boş gözüküyor sebebi ne olabilir acababir den böle bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
bilgisayarımda psu problemi aşıyorum kasam everest ve dandik çin malı psu su varşöle ucuz ve kaliteli psu arayışındayımherkes aopen tavsiye ediyor sadece 300w aopen psu 40 dolar civarı bende kasayla birlikte almaya kara werdim aşğıdaki aopen kasadan kullanan var mı??(49+kdv)alsam memnun kalır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt