Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarımda orta dereceli oyun oynayamıyorum

Bilgisayarımda orta dereceli oyun oynayamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar ForumTr ailesi
Bilgisayarımda sistem gereksinimlerini karşılayan oyunları dahi oynayamıyorum sadece en eski oyunlarda kasmıyor ama Ac 2 Pes 13 gibi oyunları kasmaktan oynayamıyorum Pes 13 de sistem gereksinimlerini karşılıyor paneldende baktım ekran kartına OK gerisine iyi diyor ama aşırı kasma var diğer tüm oyunlarda da sebebi ne olabilir?
Teşekkürler
Anakart:Asus P5ld2vm
İşlemci:İntel Pentium 4 320 ghz
Ram:3 Gb
Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GT 630 2Gb 128 Bit

Similar threads

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarım oyunlarda çok kasıyorMasaüstüne gelince hiçbir kasma yokSadece oyunlarda kasıyorOyuna girdiğimde 510 sn sonra oyun çok fazla kasmaya başlıyorOyundan zor çıkıyorum Sistemim : İşlemci : Pentium(R) DualCore CPU E5200 @ 250 GHz 190 GHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaşlar bilgisayarım hangi oyunları kaldırır? özellikle son oyunları kaldırır mı ? sistem özelliklerim işletim sistemi windows 7 starter 32 bit işlemci Pentium(R) DualCore CPU E5300 @ 260 Ghz (2CPUs), ~26Ghz RAM 2GB Directx sürümü: Directx 11 Ekran kartı 1gb lik Nvidea Gforce 9500 GT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
PES kasma sorunu çözümü konumuz ile karşınızdayız. Bu yazımızda PES oyununu oynarken yaşadığınız problemleri çözmeye çalışacağız. Spor oyunları kategorisinde en ünlü oyunlardan birisi olan PES , KONAMI tarafından büyük bir itina ile hazırlanıp her yıl kullanıcılarla buluşturuluyor. PES...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
2020 yılında oynadığımız oyunlar doğal olarak günümüzün grafik standartlarına göre yapılıyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar listesinde oynaması en keyifli düşük sistemli oyunlar derlemesi yapıyoruz. Çıkış tarihleri eski olan veya basit grafiklere sahip olan bu oyunlar 4GB RAM ve Intel HD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Orta sisteme sahip bilgisayarların, rahatlıkla açabileceği, birbirinden güzel oyunları sizler için derledik. Sizlere vereceğimiz orta sistem gereksinimli oyunlar listesi sayesinde, geniş bir oyun kataloğuna sahip olacaksınız. Düşük, orta ve yüksek seviyeli birbirinden güzel oyunlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
858,461Konular
981,110Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt