Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarımdaki cd-rom simgesi kayboldu nasıl geri getirebilirim.
Masaustum kayboldu nasıl geri getirebilirim ?
Masaustunu goster butonunu geri getirmek icin aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın:
Masaustunuzde yeni bir metin belgesi oluşturun
Aşağıdaki komutları oluşturduğunuz metin belgesinin icine kopyalayın
Shell
Command 2
IconFile...
Masaüstüm kayboldu nasıl geri getirebilirim ?
Masaüstünü göster butonunu geri getirmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın:
Masaüstünüzde yeni bir metin belgesi oluşturun
Aşağıdaki komutları oluşturduğunuz metin belgesinin içine kopyalayın
Shell
Command 2
IconFile...
SORUN:
Ofisimizdeki tüm bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var BAŞLANGIÇ düğmesinin yandaki araç çubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki tüm pencereler küçültülüyordu Fazla pencere açtığımı için bu...
SORUN:
Ofisimizdeki butun bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var START duğmesinin yanındaki arac cubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki butun pencereler kucultuluyordu Cok pencere actığımı icin bu...
Beyler bnde DVDROM var ancak cd okuyor dvd okumuyor neden acaba cd dönüyor cd yi görüyor ama açmıyor bilgisayarımdan açmaya çalışıyorum disk yerleştirin diyorDVD ye dvd takında farenin altında cd simgesi çıkıyor ama dvd yi görmüyor ndn olabilir:S
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.