Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarımdan ses çıkmıyor allah rızası için yardım

Bilgisayarımdan ses çıkmıyor allah rızası için yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bilgisayarimda ses açip kapama yükseltme vs yerde çarpi işareti var ses hizmeti çalişmiyor diyor napicam hopörler iyi ama yok olmuyor hizmetlerden windows ses başlat diyom 1079 hatasi aliyorum yardimci olun lütfen

Similar threads

Bilgisayarın sesi çıkmıyor Windows 8 Windows 8 işletim sistemiyle çalışan bilgisayarınızda ses sorunu mu yaşıyorsunuz? Eğer bilgisayarınızdan ses gelmiyorsa bunun değişik nedenleri olabilir Bunları tek tek ele alalım 1 Ilk Kez bilgisayarınızın ses kartı olup olmadığını denetleme edelim Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,461Konular
981,114Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt