Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarımın Özelliklerine Göre Ekran Kartı Önerisi Yaparmısınız ?

Bilgisayarımın Özelliklerine Göre Ekran Kartı Önerisi Yaparmısınız ?

Similar threads

Öncelikle hepinize merhabalar Benim bilgisayarımda Paylaşımlı ekran kartı olduğu için çoğu oyunda performans alamıyorum Ben 1 2 yıl sonra pc toplayacağım için 1 2 yıl idare edecek ekran kartı lazım sistem özelliklerim: İntel core duo 300 GHz çift çekirdek işlemci 8 gb ram 300 watt güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Merhaba arkadaşlar, benim 23 gün önce ekran kartım yanıdı ve yeni ekran kartı aldım Eski ekran kartımın modeli Asus Nvidia GeForce 8500 GT Extreme Silent Magic idişimdiki ekran kartım ise MSI N430GTMD2GD3OC GT430 2 GB DDR3 128 Bit Sorun şu ki, ekran kartını değiştirdikten sonra fifa 2019 ,pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt