Bilgisayarın Ozellikleri Nasıl Oğrenilir
Bilgisayarınızın Ozelliklerini oğrenmeniz sandığınız kadar zor değil Bilgisayarınızın teknik ozelliklerini oğrenebilmeniz icin aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır
Oncelikle Başlat Calıştır Cıkan kutuya Dxdiag yazın karşınıza cıkacak olan pencerede sistem bilgisi adı altında goruntulenen bilgiler İşletim sistemi Sistem modeli Bios İşlemci Bellek Direct X Surumu
Eğer Bilgisayarınızın daha fazla ozelliğini oğrenmek istiyorsanız Dos komut penceresinden systeminfo komutunu kullandığınızda karşınıza bilgisayarınızın aşağıda başlıkları bulunan detaylı ozellikleri gorebilirsiniz
Ana bilgisayar adı:
İşletim Sistemi Adı:
Giriş yerel ayarları:
Saat dilimi:
Toplam Fiziksel Bellek:
Kullanılabilir Fiziksel Bellek:
Sanal Bellek: En Buyuk Boyut:
Sanal Bellek: Kullanılabilir:
Sanal Bellek: Kullanılan:
Disk Belleği Konumları:
Etki alanı:
Oturum Acma Sunucusu:
Duzeltmeler:
OS Surumu:
İşletim Sistemi Ureticisi:
İşletim Sistemi Yapılandırması:
İşletim Sistemi Oluşturma Turu:
Kayıtlı Kullanıcı:
Kayıtlı Kuruluş:
Urun kimliği:
İlk Yukleme Tarihi:
Sistem Onyukleme Zamanı:
Sistem Ureticisi:
Sistem Modeli:
Sistem Turu:
İşlemci(ler):
BIOS Surumu:
Windows Dizini:
Sistem Dizini:
On Yukleme Aygıtı:
Sistem Yerel Ayarları:
Bilgisayarınızın Ozelliklerini oğrenmeniz sandığınız kadar zor değil Bilgisayarınızın teknik ozelliklerini oğrenebilmeniz icin aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır
Oncelikle Başlat Calıştır Cıkan kutuya Dxdiag yazın karşınıza cıkacak olan pencerede sistem bilgisi adı altında goruntulenen bilgiler İşletim sistemi Sistem modeli Bios İşlemci Bellek Direct X Surumu
Eğer Bilgisayarınızın daha fazla ozelliğini oğrenmek istiyorsanız Dos komut penceresinden systeminfo komutunu kullandığınızda karşınıza bilgisayarınızın aşağıda başlıkları bulunan detaylı ozellikleri gorebilirsiniz
Ana bilgisayar adı:
İşletim Sistemi Adı:
Giriş yerel ayarları:
Saat dilimi:
Toplam Fiziksel Bellek:
Kullanılabilir Fiziksel Bellek:
Sanal Bellek: En Buyuk Boyut:
Sanal Bellek: Kullanılabilir:
Sanal Bellek: Kullanılan:
Disk Belleği Konumları:
Etki alanı:
Oturum Acma Sunucusu:
Duzeltmeler:
OS Surumu:
İşletim Sistemi Ureticisi:
İşletim Sistemi Yapılandırması:
İşletim Sistemi Oluşturma Turu:
Kayıtlı Kullanıcı:
Kayıtlı Kuruluş:
Urun kimliği:
İlk Yukleme Tarihi:
Sistem Onyukleme Zamanı:
Sistem Ureticisi:
Sistem Modeli:
Sistem Turu:
İşlemci(ler):
BIOS Surumu:
Windows Dizini:
Sistem Dizini:
On Yukleme Aygıtı:
Sistem Yerel Ayarları:
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.