Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarın Anakartını Nasıl Öğrenirim lütfen yardım edin
Bilgisayarın Anakartını Nasıl Öğrenirim lütfen destek edin arkadaşlar ben bilgisayarımın anakart modelini öğrenmek istiyorum acaba kasayı açmadan bilgisayarın anakartını nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa bana muavin olsun lütfen
Bilgisayarın Anakart Modelini Öğrenme nasıl oluyor haydi buraya bakın! Anakart Modelini Öğrenme Kasayı Açmadan Anakart Modelini Öğrenme Daha önce siz ve biz bilgisayar kullanıcıları için, bilgisayar karşısında doğru oturma şekilleri örnekleri ve bilgileri aktarmıştık Acilen de bilgisayar...
An Be An Bios Güncellemesi Bios güncelleme konusunda çok ısrarcı davranışlar olduğu için bu dökümanı sizlerle paylaşma gereği hissettim fakat kesinlikle uyarı yapmadan geçilmeyecek değin hassas ve ciddi bir konu olduğu için bu işlemleri yaparken elektriklerinizin kesilmemesi, hatalı bios...
Anakart Modelini Öğrenme
Kasayı Açmadan Anakart Modelini Öğrenme
Bilgisayarın anakart modelini BaşlatÇaliştır'dan dxdiagyazıp açılır Sistem üreticisi, sistem modeli, bunların karşılarında yazıyor Bu şekilde öğrenebileceğinz gibi CPUZ veya Everest isimli programları bilgisayarınıza...
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Bilgisayarın Anakartı Nasıl Öğrenilir
Bilgisayarın Anakartını Nasıl Öğrenirim
Anakart üreticilerini, kullandığı AWARD ve AMI BIOSlar tamamen anlıyoruz PCnizi açtıktan sonra RAMınızın sayıldığı ekran iken Pause tuşuna basarak ekrandakileri inceleyin En altta, ilk bakışta vasıfsız gibi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.