Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarın Fişini Cektim Acılmıyor

Bilgisayarın Fişini Cektim Acılmıyor
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayarın Fişini Cektim Acılmıyor Neden

Bilgisayarın Fişini Cektim Acılmıyor Ne Yapabilirim

Bilgisayarın Fişini Cektiniz ve bir daha acamadıysanız aşağıdaki yontemleri denemelisiniz bilgisayarınızı direk fişten cektiğinizde acılmama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz bazen bu sorunu sadece format atarak duzeltmeniz gerekebilir

Oncelikle Bios ekranını gectikten sonra, Windows logosu gorunmeden F8 tuşuna bas Acılan listeden "En son iyi yapılandırma ile başlat" seceneğini secin Acılırsa eğer, disklerini hata taramasından gecirin

Yine acılmazsa, guvenli modda acmayı deneyin Guvenli modda acılırsa, yeni kurduğun programları kaldır, başlangıcta acılan her turlu program iptal edin Başlat Calıştır msconfig Başlangıc
Sonra da diskleri hata taramasndan gecirip yeniden başlatın

Yine de acılmıyorsa, mavi ekranda bir dosya ismi verip vermediğine bak Dosya ismi veriyorsa, bir Windows CD'si kullanarak o dosyanın yenisini sistemine atın

Dosya imi vermiyorsa veya bu yontem de işe yaramazsa, sanırım format atmaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey kalmayacak

Alıntıdır

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt