Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarınız 2 saatte bir kapanacak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

windows
windows 7
win 7 test sürümü
windows 7 test sürümü
windows 7 işletim sistemi

Windows 7 RC ile çalışan bilgisayarlar 1 Mart'tan itibaren 2 saatte bir sistemi her tarafta başlatacak

Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerini kullananlara bahşedilen yardım 1 Temmuz 2010 itibarıyla sona eriyor

Microsoft, kullanım süresi 1 martta dolan Windows 7 RC'yi kullananları uyardı Windows 7 RC ile çalışan bilgisayarlar 1 marttan itibaren artık 2 saatte bir sistemi tekrar başlatacak

Ekim ayında pazara sunulan Windows 7 işletim sisteminin piyasaya çıkmadan önceki son deneme sürümü Release Candidate (RC) için kullanıcılara tanınan süre 1 martta doluyor Microsoft, Windows 7 RC kullanıcılarının bıkkınlık yaşamaması için tam sürüm işletim sistemine geçmelerini öneriyor

öte yandan Microsoft;un bir takım eski işletim sistemi sürümleri için kullanıcılara bilinen hukuki yardım süreleri de vakit aşımına uğruyor: Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerini kullananlara verilen destek ise Temmuz 2010 itibarıyla sona erecek

Bu tarihten itibaren laf konusu işletim sistemleri için güncellemeler ve emniyet yamaları gibi destekler indirilmiş olacak Buna karşılık Microsoft tarihinin en uzun zaman desteklenen işletim sistemi olan Windows XP SP 2 kullanıcılarının Windows XP Service Pack 3;e yükseltmeleri durumunda kendilerine tanınan takviye süresi 2019 yılına uzatılabilecek

AA *

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt