bilgisi olan varmı? merhaba 15 takvim evliyim6 ay önce 1 düşüğüm oldu 2 haftalık(beta hcg 38 küsür)adetlehiçbir müdahale olmadıeşim sperm testi yaptırdı ve üroloji doktoru sperm testine göre spermde hareket olmadığını ve 6 ay içinde herhangi 1 rahatsızlık oldumu ya da hap kullandımı dedifakat hiçbir şekilde eşim hastalanmadı ve hap kullanmadısperm durağan dedi1 defa daha sperm testi istedi 3 gün sonrapeki eşimin spermleri ölü hareketsiz ise ben 6 ay önce nasıl hamile kaldım?sperm testi hatalı diye düşünüyorum sizce yanlış netice çıkma ihtimali varmıdır ? deneme sonucu:her 2 testis alışılagelmiş ve lokalizasyonda olup homojen yankı yapısındadıryer kaplayan kitle saptanmamıştırperitestiküler mayi fizyolojik düzeydedirher 2 epididim normaldirher 2 pampiniform pleksus venöz yapıları genişlemiş olup tortiozite göstermektedirsupin pozisyonunda,nötral durumda engeniş ven çapı sağda 27mm,solda 28mm dirvalsalva ile bu venöz yapılarda reflü cereyan izlenmiştirbulgular bilateral skrotal varikolel ile uyumludur sperm testinde netice:4gün diyet süresiph:7,7 hacim:şeffaflikefaksiyon:20 viskosite:azalmışsayı ve aglutunasyon sonucunun karşısı noktamikroskobi:her sahada;23 lökosit görüldünot:doğrudan doğruya bakıda ve santrüfüj sonrasında canlı yada ölü hücresine rastlanmadısperm testinin yanlış çıkma ihtimali var mıdır? tşk