Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisiz İnsan Meyvesiz Ağaca Benzer Atasozunun Anlamı

Hoş geldin! yefe tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bilgisiz İnsan Meyvesiz Ağaca Benzer Atasozu

Bilgisi olmayan insan Meyve vermeyen ağaca benzer
Bilgilenmedikce verimli olamaz

Similar threads

Cahil Adam Meyve Vermeyen Ağaca Benzer Atasozunun Anlamı nedir Cahil Adam Meyve Vermeyen Ağaca Benzer sozunun Anlamı Cahil Adam Meyve Vermeyen Ağaca Benzer ne demek Cahil Adam Meyve Vermeyen Ağaca Benzer Cahil Adam Meyve Vermeyen Ağaca Benzer Atasozunun Anlamı Bilgisiz kişiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Ağaca Dayanma Curur, İnsana Guvenme Olur Anlamı Ağaca Dayanma Curur, İnsana Guvenme Olur ne demek Ağaca Dayanma Curur, İnsana Guvenme Olur Atasozunun Anlamı nedir Ağaca Dayanma Curur, İnsana Guvenme Olur Atasozunun Anlamı insan hayatta kendi ayakları ustunde durmalı tamamen başkasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
429
İlkoğretim Haftası Guzel Sozleri İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır İlkoğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
İlköğretim Haftası Hoş Sözleri İlköğretim Haftası İle İlgili Güzel Sözler Öğrenim, aklın gücünü geliştirir Bilmemek ayıp yok, bilmediğini öğrenmemek ayıptır İlköğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, akıllı insanın düşmanlığı daha iyidir Okul gençliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ağaca Cıkan Kecinin Dama Cıkan Oğlağı Olur ne demek Ağaca Cıkan Kecinin Dama Cıkan Oğlağı Olur anlamı nedir Ağaca Cıkan Kecinin Dama Cıkan Oğlağı Olur Atasozunun Anlamı nedir Ağaca Cıkan Kecinin Dama Cıkan Oğlağı Olur Atasozunun Anlamı Buyuklerin kucukler uzerinde buyuk bir etkisi vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt