iltasyazilim
FD Üye
Evet başlıktada söylediğim gibi,bayanların bu konudaki fikri gerçekten önemli benim içinYani durum şudurki daha öncede Yeni boşanmış ve yeni aşık olmuş birine destek başlığı aşağı başımdan geçenleri anlatmıştımKısaca özet çıkarmak gerekirse hoşlandığım bir hanımefendi vardı ve birincil teklif edişimde bakarız demişti,son konuşmamdada birşeyler içmek için vaktin varmı demiştim değil demiştiO günden daha sonra ,devlete ait davranmaya başlayınca bu sefer o bana ilgi göstermeye başladıTamam anladık senelerdir ezberledik artık,kız evi naz evidir fakat, insanı önce bozum edip,sonra ona ilgi göstermekde bizi ne değin yıprattığını hiç düşündünüzmü?Örneğin hemen ben bu hanımefendi için herşeyi yapabilecek kadar seviyorken,her yerde refüze edilmek korkusuyla (daha açıkçası nefret değilde gurur diyelim ona) yeniden gidip konuşacak ne istek nede şevk kaldıKısır döngü içinde yuvarlanıp gideceğiz fakat nereye değin,oda fazla oturaklı bir kız yani kendisi gelipte teklif edecek bir pozisyonda değil apaçık,ne yapayım ben derhal söyleyin bakalımYani ilk ya da ikinci teklif edişte bir yere gidipte birşeyler içmek,sizi hafifmi kılıyor , anlayamıyorumki ve sanırım hayatım boyuncada hiçbir zamanda anlayamayacağım siziBir arkadaşımın dediği gibi kadınları anlamaya çalışma ,mümkün değil demişti doğru galiba ne dersiniz bayanlar?Sizden keza bu bayana karşı davranışlarım hemde ,kendi öz kişilik analizleriniz için takviye istiyorum lütfen!!!!