Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilim Şenliği

Bilim Şenliği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,

Bizim Mal Fen hocası 19 mayıs ta bilim şenliği için herkesten proje istiyor Getirmediğimiz takdirde sözlüye düşük veriyor Arkadaşlar 5 mayısa kadar proje söyleyebilir misiniz fazla bilinmedik

Similar threads

Okul İle İlgili Gülünç Sözler, Öğrenci Öğrenciye Baka Baka 5 Alır Bugün Hasta Olmam Lüzumlu Yarın Sınav var Öğrenci Yapamadığı Yazılıya Zorlama Der En Güzel Hocam Düşük Anekdot Vermeyen Hocadır Birazcık Keyifli Azıcık Deliyim Hoş Görün Ben Liseliyim Çalışkanın Pekiyisi tembelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
DÜNYANIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ ŞENLİĞİ TEKNOFEST’TE ‘HYPERLOOP’ RÜZGARI: Türkiye’nin kıymetli yatırım kümelerinden Erciyas Holding, 15-19 Ağustos tarihlerinde TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi’nde düzenlenen TEKNOFEST – ‘Hyperloop Geliştirme Yarışması’nda geleceğe istikamet veren boru sınırı projesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Okul Sözleri Komik, Komik Mektep Sözleri , Okul Sözleri fazla Gülünç, En Komik Okul Sözleri , Çok Komik Okul Sözleri , Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut… Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yagiyorum… Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Lakin Mehtapla karanlikta oturmak daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bu makalede bilim diline dair bir özetin yanı sıra, Türkçenin bilim dili olabilirliği ve olma gerekliliği üzerine görüşler sunulmaktadır “Türk dili, zengin, geniş bir dildir; her mefhumu ifadeye kabiliyeti vardır Yalnız, onun bütün varlıklarını aramak, bulmak, toplamak, onlar üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Türkiye’yi ileri teknoloji üreten bir ülke haline getirecek Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nin temelleri atıldı Merkez, uygulama alanları kanser tedavisinden akıllı tekstil ürünlerine kadar uzanan bu teknolojinin dünyaya yayılmış Türk uzmanlarını geri getiriyor Son beş yıldır birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt