performans odevi fen bilgisi bilimsel tarih şeridi hazırlama
Tarih şeridinin nasıl hazırlandığına dair adım adım izleyeceğiniz yol aşağıdaki gibidir
10711453,14531699,16991914 aralığından birini secerek siyasal mucadeleleri ve onemli olayları yazıyorsunuz
Tarih şeridini bir metre uzunluğunda bir karton uzerine hazırlayın(istenen boyut bu siz dahada buyuk yapabilirsiniz)
Tarih şeridini hazırlamadan once not alarak planlama yapınız
Sectiğiniz tarih aralığıyla ilgili bir başlık bulunuz
Sectiğiniz aralığın başlangıcını ve bitişini gosteriniz
Onemli olayları farklı renklerle gosterebilirsiniz Renkleri kullanarak tarih şeridinizin altına anahtar acıklamalar yapabilirsiniz
Tarih şeridinizde renk acıklamalarına (lejant gibi) uygun resimler kullanınız
Yaptığınız calışmanın aşamalarını,oğrenme deneyimlerinizi,karşılaştığınız guclukleri iceren bir kompozisyon yazınız
imagesbilimseltarihseridihazirlama5ad6ed538fbfb
imagesbilimseltarihseridihazirlama5ad6ed5548ce9
Tarih şeridinin nasıl hazırlandığına dair adım adım izleyeceğiniz yol aşağıdaki gibidir
10711453,14531699,16991914 aralığından birini secerek siyasal mucadeleleri ve onemli olayları yazıyorsunuz
Tarih şeridini bir metre uzunluğunda bir karton uzerine hazırlayın(istenen boyut bu siz dahada buyuk yapabilirsiniz)
Tarih şeridini hazırlamadan once not alarak planlama yapınız
Sectiğiniz tarih aralığıyla ilgili bir başlık bulunuz
Sectiğiniz aralığın başlangıcını ve bitişini gosteriniz
Onemli olayları farklı renklerle gosterebilirsiniz Renkleri kullanarak tarih şeridinizin altına anahtar acıklamalar yapabilirsiniz
Tarih şeridinizde renk acıklamalarına (lejant gibi) uygun resimler kullanınız
Yaptığınız calışmanın aşamalarını,oğrenme deneyimlerinizi,karşılaştığınız guclukleri iceren bir kompozisyon yazınız
imagesbilimseltarihseridihazirlama5ad6ed538fbfb
imagesbilimseltarihseridihazirlama5ad6ed5548ce9