bilirmisin sen gittiğinden beri Gurbetteyim ben Nedir baskı olan? sen bekleyen olmamışsın belli, Dokunmadokunma ve yaklaşım bana, Son geldğin anı yaşıyorum Geldiğini görmedim Kokundan geldiğini bildim, Dokunmadokunma girişim Son geldğin hatıra yaşıyorum Hoşgeldin deyip, sana sarıldığım anda Vefat Etmek istiyorum, Uyarı etdikkat et önündeki çukura düşme, Mezarımdır o çukur benim, Dokunmadokunma ve teşebbüs Son geldğin anı yaşıyorum, sana sarıldığım anda, sana sarıldığım anda Vefat Etmek istiyorum Bellibelli kokunda değişmiş, gelişinde değişmiş, sesinde değişmiş, Dokunmadokunma son geldiğin hatıra yaşıyorum, Sanasana sarıldığım anda Vefat Etmek istiyorum Bilirmisin? bilirmisin sen gittiğinden beri Gurbetteyim ben, Gurbet, kefen gibi bedenimi sardı, yalnızlık adım oldu, Sevdamsevdam gözlerinde kaldı, sevdam gözlerinde kaldı Sen gitmeden ölürsem eğer, önündeki çukura düşersem, Sevdamı emanet bıraktım sana, Bana bakamadın lakin Sevdamısevdamı emanet bıraktım sana, Bilesinki Yalnızlık adım oldu, Sevdamsevdam gözlerinde kaldı alinti