Biliyormusun?Bilmiyorsun ! Biliyormusun?Bilmiyorsun ! Sana ara sıra böylece fazla kızıyorum kiAma içimde kalıyor Sanki böyle beni sana dürüst iten Seni bana içten çeken bir şey var Bulamıyorum Ola Ki de bulmak istemiyorum En azından bir süre Sevmenin ne aramak olduğunu bilmediğim söylenemez Bir öyle da sevilmenin Kendimi kaybetmeye çalışıyorum Değil olmaya, hissizleşmeye çalışıyorum Seni beğenmemek için Oluyor mu olmuyor mu onun bile farkına varamıyorum Tam ‘’yeter’’ dediğim zamanda karşımda bitiyorsun ‘’Özledim’’ dediğim zamanlarda değil olup gidiyorsun Yanımdayken ne yapacağımı bilmiyorum Gittiğini gördüğümde …… Ne kadar alışık olsa da yaşadıklarımız Biz bunları birincil sanıyoruz Ben düzeltmeye çalışırken sen kısaltmak için çabalıyorsun ömrü… Yoruyorsun , fakat kırmıyorsun Benim değin çabalasan her şey çok daha hoş olacak biliyorum Biliyorum lakin öğretemiyorum Görmeni bekliyorum Kafanı çeviriyorsun Yanındayım diyorum Çekip gidiyorsun Konuşmalısın diyorum SUSUYORSUN Biliyor musun?? Bilmiyorsun …!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.