Biliyorum aslinda sen hic bir süre gelmedin Gittin Ben arkandan sadece baktim Oysa,,, Fakat soylenecek o kadar cok seyim vardi fakat Gidersen, iyiye dair ne varsa icimde, yitirecegim hepsini Gidersen, sonecek icimdeki ates ve yeniden hic kimse yakamayacak Gidersen, karanliga mahkum edeceksin gozlerimi, o karanlikta yolumu kaybedecegim diyecektim sana KONUSAMADIM Gittin Gidisini gormemek icin gozlerimi kapadim Oylesine acidi ki icim; tutup koparsalardi kolumu, bacagimi bu kadar aci duymazdim Acim yas olup akmaliydi gozlerimden AGLAYAMADIM Gittin Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum ancak Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum yaşamsal yalnızca seninle paylasmakti ANLATAMADIM Gittin Gidisini onlemek icin yakalamak vardi ellerinden Ellerim degil miydi her dokunusumda seni urperten? Urperirdin yeniden, biliyorum Bir kez dokunsam, bir kere tutsam ellerini, gitmek icin biriktirdigin butun cesaretin kaybolurdu TUTAMADIM Gittin Bir yikim gibiydi gidisin Sen adim adim uzaklasirken benden, cokup kaldi bedenim oldugu yere Nice terk edilislere dayanan bu yurek, bu kere yenilmisti Bu dek zayif degildim ben kalkmaliydim KALKAMADIM Gittin Fakat geldigin gun gidecegini biliyordum Hazirdim gidisine Kacak zamanlari yasiyorduk Vakit bitecek ve sen gidecektin Bense gidisinin ertesi gunu hayatima kaldigim yerden devam edecektim DEVAM EDEMEDIM Gittin Bir sey soyledin mi bu arada? 'Kal' dememi istedin mi? Son bir kere 'Seni Seviyorum' dedin mi? 'Bekle beni, donecegim' diye umut verdin mi? Beynim oylesine ugulduyordu fakat DUYAMADIM Gittin Nereye gittigin onemli degildi Binlerce km uzak da olsan, iki metre otemde de fark etmiyordu Artik yoktun ve asil bu dusunce beni felc ediyordu Kurtulmaliydim senden, bu yoksulluk duygusundan kurtulmaliydim KURTULAMADIM Gittin Unutulanlarin arasina katilmaliydin Anilari sandiga koyup hayati tekrar yakalamaliydim Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgecmeliydim YAPAMADIM Gittin Bir okyanusun ortasinda, tek kuregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi BIL FAKAT SEVMEKTEN VAZGECMEDIM SENI, BIL FAKAT SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YUREGIMDE, BIL OYSA; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hic bir süre gelmedin bana Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Cigliklarim boguluyor gecenin karanliginda Gece korkunc, gece sessiz, gece yalniz Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yuregimdeki heyecanin, Gidisin sonusu olacak gozlerimdeki atesin Beni,yuregimdeki sevgiyi, Gozlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Lakin ne olur bunu unutma Gidisin dinderemez bu firtinayi Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; GITME alinti