Bill Gates iyi günler diler oturumunuz boyunca bir hatamız olduysa affola hemen bilgisayarınızı kapatabilirsiniz bill gates iyi günler diler nereye isterseniz oraya! * kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık fakat her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın * gidiyorsun fakat ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, * windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor bunların yarısından çoğu orjinal bile yok bırakın windowslar açık kalsın * bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin! brovaoooo * kapatiyosun ha? hazır kapat bakalim lakin bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir* bu dek dağılabilirsiniz * beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın esas ben seni kapatıyorum * bugünü de kazasız belasız atlattın * verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz * bilgisayarı doğrusu kapatmak istediğinize belli misiniz? ola ki baskı tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur yarım saat sonradan yine başlamak isterseniz bari beni uğraştırmamış olursunuz * yedeklemişsindir inşallah hayır bi dahaki açılışta ben benzer ben olmayabilirim de o bakımdan eheh* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik! * bana azıcık daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme müsade ver * her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir yav yahut pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum * müsadenle kaçıyorum, sahip * baştan bekleriz efendim * boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini* bunu saymayız yeniden bekleriz * 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!! (badanalı hoş ) * bi daha acılırsam fazla beklersin açılmam * eee bana müsade bundan böyle sevgius