Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bill Gates Koronavirüse Yakalandı

Bill Gates Koronavirüse Yakalandı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-a8f6be5daef45f43213eb7605fc1a8605d986b50.jpg

Dünyanın en güçlü insanlarından olan ünlü iş insanı Bill Gates, Kovid-19 testinin müspet çıktığını duyurdu.

Twitter'da resmi hesabından duyuran Gates, şu sözleri kullandı:

'

"Aşı olduğum için şanslıyım"

Similar threads

Okan Bayülgen, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı süren aşılama çalışmalarıyla ilgili olarak "Bizim ülkemizdeki aşıyı olacağım, öbür aşıyı olacağımı sanmıyorum. Bill Gates'in aşısını olmayacağım. Bill Gates'e güvenmiyorum" dedi. 'Bill Gates'in aşısında ne olduğu muhakkak değil'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan ünlü milyarder Bill Gates, 2015 yılında yaptığı bir açıklamada adeta dünyayı koronavirüse karşı uyarmıştı. 2022 yılı için gelecek tahminlerini paylaşan Gates, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2015 yılında Covid-19 benzeri bir salgına karşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Tüm dünya koronavirüsle mücadele ederken, Bill Gates'in 2015 yılında yaptığı 'Bir salgın hastalığa hazır değiliz' açıklaması zaman zaman gündeme geliyor. İlk olarak 2019’un son günlerinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan bugün ise küresel bir pandemiye dönüşen Koronavirüs (Kovid-19)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Dünyanın en zenginlerinden Bill Gates, ineklerin çıkardığı gazların global ısınmadaki hissesine dair ihtarlarını tekrarlayan bir açıklama yaptı ve güçlü ülkelerin bu hayvanların yetiştiriciliğini bırakıp yapay et tüketimine geçmesi gerektiğini söyledi. Sputnik Türkçe'nin haberine nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Microsoft ortak kurucusu Bill Gates, Covid-19 testinin olumlu çıktığını ve çok hafif semptomlar yaşadığını açıkladı. Gates, açıklamayı toplumsal medya aracışığıyla yaptı ve tekrar sağlıklı olana kadar kendini izole edeceğini söyledi. Gates, iletisinde "COVID testim olumlu çıktı. Hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt