Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilmem Bu Gonulle Ben Şarkı Sozu

Bilmem Bu Gonulle Ben Şarkı Sozu
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilmem Bu Gonulle Ben Şarkısının Sozleri

Bilmem bu gonulle ben Nasıl
Nasıl yaşayacağım nasıl yaşayacağım
Bilmem bu gonulle ben Nasıl

Nasıl yaşayacağım nasıl yaşayacağım
O daha genc yaşında benimse gecti cağım
Benimse gecti cağım

Ayrılmak mumkun olsa bırakıp kacacağım
Bırakıp kacacağım
Ne yazık ki artık elinde şimdi bir oyuncağım
Şimdi bir oyuncağım

Similar threads

Nedim Zeper Ruya şarkı sozleri Nedim Zeper Ruya şarkısı sozu Ruya gibi gecti yaşananlar Bir vardın bir yoktun kalbimi ateşlere attın Olum gibi geldi ayrılık Biraz kırık biraz buruk ama hala suskun gonlum Ruya gibi gecti yaşananlar Bir vardın bir yoktun kalbimi ateşlere attın Olum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ne Yapardım Bilmem Seni Bir Gun Gormesem Şarkı Sozu Gokce Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul kole Her cumlen ezberimde Yediğini ictiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni bir gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gokce Ne Yapardım Bilmem Seni Bir Gun Gormesem Sozleri Gokce Ne Yapardım Şarkı Sozu Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul kole Her cumlen ezberimde Yediğini ictiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Gokce Ne Yapardım Şarkı Sozu Gokce Ne Yapardım Şarkı Sozleri Ne Yapardım Kendi başına buyruk herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul kole her cumlen ezberimde Yediğini ictiğini bilmesem ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Orhan Hakalmaz Nasıl Bir Dert Bilemedim Şarkı Sozleri Orhan Hakalmaz Nasıl Bir Dert Bilemedim Nasıl bir dert bilemedim Ben elinden kacamadım Sabır taşı olsa catlar Dilim donmez, diyemedim Gunler gecer azap dolu Yok mu derdin bir hal yolu Omrumun şu genc yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt