Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilmem Kac Kez

Bilmem Kac Kez
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesbilmemkackez5add20c181168

Kac kez kimlik değiştirdim seni sevebilmek icin

Kac kez yitirdim kendimi Kac kez kayboldum, kac kez sende buldum, kac kez durdum Unuttum! Bolunduğum ruhların sayısını unuttum!

Seni sevmek 'cok' olmayı gerektiriyordu; oldum!

Bazen oylesine inatcı, seni sevebilmek icin Sana direnmek icin Bolunen kimliğim Lime lime olmuş hicliğim

Bazen suskun, bazen hırcın, bazen durgun, bazen de solgun ama hep sende

Yitirdim kendimi dun gece Bir de baktım ki, yoktum!

ben sandığım ruhların, ve bazen bedenlerin hic biri ben değildim

ben neredeyim? sen neredeydin?

ahh kimbilir kac kez oldum, yeniden doğdum, baştan başladım, aşktan başladım

saymadım sana yetişmeye calışırken kendimin gerisinde kaldım

artık yokum! seni sevmek icin başka bir kostum giyinmeye gidiyorum şimdi, daha az ic kan(a)ması daha cok direnci olan yeni bir ruh alacağım dolaptan fazla uzun surmez merak etme, birazdan yanında olurum

bu kac mı oldu? sorma! unuttum
yorulmadım! yılmadım seni sevmek icin, kendimi icimden uğurladım bekle, yolundayım

Similar threads

imagessensizlikfakultesi5add1ce7609a6 Girmek icin ne sınav gerekli, ne lise diploması, ne de ikamet belgesi Tek bir şartı var bu fakultenin SENsizliğin ertesi Gittiği an başlıyor ve nefes aldığın surece devam ediyor İlk gunleri cok zordur Hani hic ingilizce bilmiyorsundur da tum dersler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2019 Aşık Edici mesajlar 2019 Aşık Edici Sozler Bir ruzgar gibi Hayatım Savrulurken Acımasızca Sen Cıktın Karşıma Tuttun Elimi Cektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir oğrendim yanında Seviyorum Seni Aşkım Kalbim Bomboş Kalmıştı Sanki Atmıyordu Sessiz Kalmıştı Kusmuştu Sanki bana, Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Cep Telefonu Mesajları » Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum » Gunden gune yok olmaktayım Butun ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun GOKYUZU GUNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
En Guzel Aşk Sozleri Kısa Kısa Aşk ve Sevgi Mesajları Aşk Ve Guzel Sevgi Sozleri Guzel Aşk Sozleri Kısa Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gozbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yureğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını boleceğim gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
muhteşem aşk mektubu sevgiliye mektuplar kısa İlk aşka yazılmış duygusal bir mektup Maziye zincirlenmişti birzamanlar kaderim Kalbime de zincir vurulmuştu sanki Fırtınalar hep icimde dolmayan bir boşluk ise benimleydi hep Buşra ın gozyaşları durmadan akıyordu Oturmuştu bir banka gelene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt