imagesbilmemkackez5add20c181168
Kac kez kimlik değiştirdim seni sevebilmek icin
Kac kez yitirdim kendimi Kac kez kayboldum, kac kez sende buldum, kac kez durdum Unuttum! Bolunduğum ruhların sayısını unuttum!
Seni sevmek 'cok' olmayı gerektiriyordu; oldum!
Bazen oylesine inatcı, seni sevebilmek icin Sana direnmek icin Bolunen kimliğim Lime lime olmuş hicliğim
Bazen suskun, bazen hırcın, bazen durgun, bazen de solgun ama hep sende
Yitirdim kendimi dun gece Bir de baktım ki, yoktum!
ben sandığım ruhların, ve bazen bedenlerin hic biri ben değildim
ben neredeyim? sen neredeydin?
ahh kimbilir kac kez oldum, yeniden doğdum, baştan başladım, aşktan başladım
saymadım sana yetişmeye calışırken kendimin gerisinde kaldım
artık yokum! seni sevmek icin başka bir kostum giyinmeye gidiyorum şimdi, daha az ic kan(a)ması daha cok direnci olan yeni bir ruh alacağım dolaptan fazla uzun surmez merak etme, birazdan yanında olurum
bu kac mı oldu? sorma! unuttum
yorulmadım! yılmadım seni sevmek icin, kendimi icimden uğurladım bekle, yolundayım
Kac kez kimlik değiştirdim seni sevebilmek icin
Kac kez yitirdim kendimi Kac kez kayboldum, kac kez sende buldum, kac kez durdum Unuttum! Bolunduğum ruhların sayısını unuttum!
Seni sevmek 'cok' olmayı gerektiriyordu; oldum!
Bazen oylesine inatcı, seni sevebilmek icin Sana direnmek icin Bolunen kimliğim Lime lime olmuş hicliğim
Bazen suskun, bazen hırcın, bazen durgun, bazen de solgun ama hep sende
Yitirdim kendimi dun gece Bir de baktım ki, yoktum!
ben sandığım ruhların, ve bazen bedenlerin hic biri ben değildim
ben neredeyim? sen neredeydin?
ahh kimbilir kac kez oldum, yeniden doğdum, baştan başladım, aşktan başladım
saymadım sana yetişmeye calışırken kendimin gerisinde kaldım
artık yokum! seni sevmek icin başka bir kostum giyinmeye gidiyorum şimdi, daha az ic kan(a)ması daha cok direnci olan yeni bir ruh alacağım dolaptan fazla uzun surmez merak etme, birazdan yanında olurum
bu kac mı oldu? sorma! unuttum
yorulmadım! yılmadım seni sevmek icin, kendimi icimden uğurladım bekle, yolundayım