iltasyazilim
FD Üye
Kadıköy Bimeks Mağazasından Sony Vaio VPCY21S1ESI ürünü aldım 2 gün sonra pilini taktığımda pilin sallandığını gördüm ürünü geri götürdüm önce acıbadem bimeks mağazasına götürdüm orda ürünü değişmediler ordan kadıköy mağazasına götürdüm mağaza müdürü Ümit denen şahıs iligisizliği yanı sıra ürünü alamayacağını ürünü alırsa elinde kalacağını söyleyip ürünü değişiminin servis yapacağını (servis onaylarsa) söyleyip dengesiz konuşmalar vs vs Benim 3 gün içinde değişim hakkım olmasına rağmen değişim olmadı Neyse ürünü servise yolladık mecburen servis değişime onay vermedi 1 mm pil boşluğu normalmiş tüm Sony ürünlerde böyleymiş tam bir servis rezaleti ürünü geri yolladılar Bu arda Kadıköy mağazasını şikayet ettiğim için çok kırılmış Ümit denen Müdür hanesine eksi olarak yazılmış çook üzüldüm Anlayacağınız Bimeks Teknoloji katili piyasada nekadar bozuk hasarlı ürnler varsa orda özellikle Kadıköy Mağazasında Tam 20 gün uğraştım çözüm yok Allah belalarını verir inşallah Ordan ürün alacak arkadaşlar çok dikkatli olsun ben çok pişmanım sizde pişmanlık yaşamayın