Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

BİMEKS ten hangisi

BİMEKS ten hangisi

Similar threads

KDV indirimi moralleri yerine getiriyor Araba ve beyaz eşyadaki ÖTV indiriminin peşinde mobilya, bilgisayar ve bilişim sektöründe de KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e indirileceğinin açıklanması, sektör temsilcilerini sevindirdi Bimeks Genel Müdür Yardımcısı Arif Bayraktar, KDV indiriminin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Asus Extreme N9999 6800GT Pciexpress SLI (SLI desteklio ama tek kart var) ekran kartım varSon zamanlarda oyunlarda ciddi bir problem yaşamaya başladımOyunu çok güzel birşekilde oynarken biraz zaman geçtikten sonra görüntüde aşırı derececede yırtılmalar,çizgiler ve bozulmalar oluşmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
2019’ün merakla beklenen ilk büyük shooter oyunu Crysis 3 tamamen ‘Türkçe’ olarak ön siparişe açılıyor PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında satışa sunulacak olan Crysis 3, bugün Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız, D&R, Vatan, Bimeks, Teknosa ve OverGame...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Arkadaşlar merhaba Başlıktanda gördüğünüz gibi iki laptop arasında kaldımLaptoplardan biri SAMSUNG 550P5CS02TR Diğeri ise Asus N56VZS4016V Özellik olarak neredeyse aynılar ancak almadan önce uzman görüşü alMak istedim yaklaşık 23 haftadır SAMSUNG 550P5CS02TR yi araştırıyordum , geçen gün ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Merhabalar iyi çalışmalar öncelikle kolay gelsin benim bu özelliklerde bir bilgisayarım var evkurdan 35004000 tlye almıştım Aslında pek bir sorun yaşamıyorum ama League Of Legends Ve Warframe gibi yüksek fps oynamak istediğim zaman Efectleri kısmam gerekiyor ne önerirsiniz ne yapsam fps...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt