Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Bin lira sosyal destek' linkini tıkladı, tüm parası gitti

'Bin lira sosyal destek' linkini tıkladı, tüm parası gitti
0
59

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
%2DBin%2Dlira%2Dsosyal%2Ddestek%2Dlinkini%2Dtikladi%2Dtum%2Dparasi%2Dgitti%2D%2D238745%2Epng

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan Gurbet S.’nin cep telefonuna bir bildiri geldi. “Bayrama özel devletten bin lira toplumsal takviye başvurusu için indir, kur ve yükle” yazılı iletiye tıklayan bayan, e-devlet hesabına yönlendirildi. E-devlet hesabında bu türlü bir şeyin olmadığını gören Gurbet S., hesabından çıktı.

Telefon dolandırıcılarının maksadı olan Gurbet S. “Banka soruşturmanın birkaç ayda süreceğini söyledi. Bu para benim çok değerli, çocuğumun geleceği için biriktiriyordum” dedi. 

BİR ANDA TELEFON KAPANDI

Gece yarısı telefonuyla oynayan Gurbet S.’nin aygıtı bir anda kapandı. Bir gün boyunca kapalı kalan telefonunu format attırıp açan bayan, banka hesabını denetim edince hayatının şokunu yaşadı. Çocuğunun geleceği için biriktirdiği 4 bin 500 lirasının hesabından çekildiğini fark eden bayan, karakola ve polise şikayette bulundu.

858,512Konular
980,892Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt