Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Binali Yıldırım: '10 Gün Önce Yurt Dışındaydım, Sıkıntılar Bizimkinden Fazla'

Binali Yıldırım: '10 Gün Önce Yurt Dışındaydım, Sıkıntılar Bizimkinden Fazla'
0
100

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Ekonomik problemlerin tüm dünyanın sorunu olduğunu öne süren Binali Yıldırım, '10 gün evvel yurt dışındaydım, orada gördüm. Sıkıntılar bizimkinden daha fazla' dedi.

Memleketi Erzincan'daki toplu açılış merasiminde konuşan AKP Genel Başkanvekili Yıldırım, son periyottaki hayat pahalılığına da değindi.

Ülkenin ve dünyanın güç kurallardan geçtiğini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

'10 gün evvel yurt dışındaydım, orada gördüm. Sıkıntılar bizimkinden daha fazla. İşte önümüzde o denli kaideler var ki yalnızca sizin elinizde olan imkanlarla düzelmesi mümkün değil, global bir sorun. Evvel Kovid-19, daha sonra Ukrayna-Rusya Savaşı, dünyadaki piyasaları allak bullak etti. Petrol nereye gidecek, nerede duracak muhakkak değil. Petrol son 3 ay içerisinde ikiye katladı. Doğal gaz 10 kat arttı. Petrole artırım gelince her şey doruktan tırnağa zamlanıyor. Bu hayat pahalılığına karşı vatandaşımızı korumak, enflasyonla çabayı sürdürmek bizim boynumuzun borcu ve önceliğimiz. Birçok düşünceyi, 15 Temmuz'u geride bıraktık. 17-25 Aralık'ı, Seyahat olaylarını geride bıraktık. Güneyimizden her gün gelen roketleri, füzeleri artık gelmez hale getirdik. Akdeniz'den Irak'a kadar bir emniyetli jenerasyon oluşturmak suretiyle terör örgütünü, teröristleri hudutlarımızın içine girmeden bulundukları yerde etkisiz hale getirdik.'

Binali Yıldırım "Sıkıntılar bizimkinden daha fazla" dedi lakin G20 ülkeleri ortasında en yüksek enflasyon Türkiye'de. ????

Yıldırımın bu kelamları Twitter'da bu türlü yankılandı ????

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt