Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bingöl'de ayı saldırısına uğrayan ve yaralanan çobanı köpekler kurtardı

Bingöl'de ayı saldırısına uğrayan ve yaralanan çobanı köpekler kurtardı
0
109

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Bingöl'ün Yiğitler köyü yaylasında hayvan otlatan 42 yaşındaki Deniz Art, birdenbire karşısına çıkan ayının saldırısı sonucu yaralandı.

Saldırıda, Arka'nın bir kolu kırıldı ve karın bölgesinde çeşitli yaralar oluştu.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla Karlıova Devlet Hastanesine getirilen Art, yapılan birinci müdahalenin akabinde Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

"Köpekler gelmeseydi ölebilirdim"

AA'nın aktardığına nazaran Art, yaptığı açıklamada, köylerinin ormanlık alanda olduğunu ve daima ayı akınlarına maruz kaldıklarını belirterek, "Hayvanları otlatıyordum, ansızın ayı bana saldırdı. Köpekler geldi, ayı kaçtı. Bu biçimde kurtuldum. Ayılara bir tahlil bulunmasını istiyorum. Daima insanlara saldırıyorlar. Bugün köpekler gelmeseydi, ölebilirdim. Çok şükür yaralı kurtuldum." dedi.

bingol_2287.jpeg

bingol_782.jpg