iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi donma sıkıntısı yaşıyorum Gigabyte AM3+ GA970ADS3P anakartım var Bilgisayarım gayet güzel çalışıyor Linux işletim sistemine geçmek istediğimde farkettim sıkıntıyı Boot menüsünü açtığımdada Bios actığımdada donuyor ne klavye ne mouse işlem yapmıyor yardımınıza ihtiyacım var
Denediğim çözümler
Bios pilini çıkardım 5 dk bekleyip tekrar taktım 3 secenek cıktı karsıma otomatik olarak biosu acmadı load setting bios , load setting bios with reboot , enter bios seceneklerin hepsini tek tek denedim gene donmaya devam etti
ramları cıkardım sildim tekrar taktım baska slotlara taktım veya yer deiştirdim ramlarımda sıkıntı yok
bütün bunları yaparken elektirigi tamamen kestim powerdan
biostan emin olamayıp driver scanner ile tarattım gene biosumun güncel oldugunu söyledi
linuxe geçmek istiyorum ve herhangi bi cd sürücüsüne sahip deilim
Denediğim çözümler
Bios pilini çıkardım 5 dk bekleyip tekrar taktım 3 secenek cıktı karsıma otomatik olarak biosu acmadı load setting bios , load setting bios with reboot , enter bios seceneklerin hepsini tek tek denedim gene donmaya devam etti
ramları cıkardım sildim tekrar taktım baska slotlara taktım veya yer deiştirdim ramlarımda sıkıntı yok
bütün bunları yaparken elektirigi tamamen kestim powerdan
biostan emin olamayıp driver scanner ile tarattım gene biosumun güncel oldugunu söyledi
linuxe geçmek istiyorum ve herhangi bi cd sürücüsüne sahip deilim