Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

biosu tekrar setup yapmak nasil olur

biosu tekrar setup yapmak nasil olur
0
109

Similar threads

arkadaslar benim anakartimin biosunda arza var tekrar nasil setup yapabilirim (f2 bastigim zaman bios acilmiyor) en kisa zamanda cevabinizi bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bölüm1 Çoğumuz BIOS denen terimi duymuşuzdur Sistemimiz açılırken ekranın alt tarafında yazan “Press DEL (F2 ya da F1 de olabilir) to enter setup satırı ilgimizi çekmiştir ama BIOS’ a girdiğimizde, İngilizce bilsek bile, anlamadığımız bir sürü teknik terim vardır Peki nedir bu BIOS ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve acıklamalardan gorelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın guc duğmesine dokunun Bilgisayar acılırken cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
XP nasıl format atılır Nasıl format atılır resimli Bilgisayara Format Atmak Resimli An Be An Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve açıklamalardan görelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın zor düğmesine dokunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Peyderpey Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve açıklamalardan görelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın güç düğmesine dokunun Bilgisayar açılırken çıkan ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt