Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bip sesinden sonra ne yapmalıyım?

Bip sesinden sonra ne yapmalıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lise1'e kayıt olmuştum ve birincil günüydü Annemin gözüne bir kız çarpmıştı Ilk bir hafta birşey hissetmedim fakat bir rüya sonucu aşık oldum Bir hafta daha sonra bir gece kızın ellerimden tutup mutlu olduğunu gördüm Uyandıktan sonra beynimde bir laf tekrarlandı Kabul et sen bu kıza aşıksın Bir kızın bana aşık olması imkansızdı, çünkü ben bedensel açıdan fazla yetersizim ve bu günümüzün en kayda değer konusudur sonra kızı gördükçe kalbim çarpmaya başladı Zaten evde annemle kardeşim başımın etini yiyordu Neyse Bir gün bana ders olacak bir olayla karşılaştım Bir yağmurlu günde servis geç kalmıştı ve eve gitmemiz gerekiyordu sonradan bir abi servisteki bir kıza laf atmıştı Kız da bundan çok hoşlanıyordu Acaba benim sevdiğim kız böyle biri olabilir miydi? Derhal atağa geçtim Bir gün zar zor MSNsini aldım MSNini alma işini ona borçluyum, çünkü kendimi fazla güç toplamıştım lakin o bir çırpıda verdi adresini 23 gündür konuşuyoruz ve bir saat önce kızın bana tavırlarından bunun bir platonik aşk olduğunu anladım Ve arkadaşlar deneyimim şu oldu İnternet'te ırk birbirlerine aleyhinde olan duyguları fazla kolay sezebilirler Derhal size söylüyorum

Ben Rawsan Bip sesinden sonra bu işe nasıl devam etmem gerektiğini söyleyin

BİP

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt