Bir adın kaldı bende Bir adın kaldı bende Sen gittin gideli ne sesini duyuyorum Nede bana bana teskin edici nefesini Biliyorum sen uzak şehirlerde Bensiz günlerde daha iyisin Benden uzaktan huzurlusun Fakat ben pek mutsuz böylece yanlızım ki Sen bilirmisin? Her saniye her dakika gelmeyecegini kasten birini beklemenin ne acı oldugunu Sen bilirmisin? Canım dedigin kişinin canını nasıl aldıgını Bilirmisin? Ben yasadım deme ben bilirim deme Ya hangi insan yaşadıgı kötülükleri yasatırki Ya nasıl bi insan seven birini kırabilir oysa Seven diyorum duyuyormusun? Çünkü seni hala çok seviyorum Senin gitmenin üstünden Koskoca 10 gün gecti Pek günlerdi oysa Bir gün ayaklanma etmedim Bir gün beddua etmedim Nedenlerini hiç anlamadıgım Bişeye nasıl isyan edebilirim ama Ben seni o kadar sevdimki Bunu ne sen anlaya bilirsin nede bi başka biri Hani derler ya bir defa sevilmeye gör Sen serseri aşklardan kaçtın Sen yılları silmek istedin belkide Fakat yanlış limanda aradın bunu Sen intikam alacak bi liman aradın belkide Değil aşkım değil işte o liman ben değilim Belkide bunu gördünde gittin ya Bende yaşadım aşkın en kalleşligini Bende yaşadım her gece uykusuzlugu Sen bilirmisin? Her telefon çaldıgında sensin diye actıgımı Sen bilirmisin? Her akşam bizim için dualar ettigimi Bilimessin oysa Bilsen böylemi yapardın Bilsen anlasan beni böyle üzermiydin Bilsen acmazmıydın telefonlarımı Canım pek yanıyorki Gecer dediler Gecmedi be aşkım Unutursun dediler unutulmuyorki İnsan nasıl kalbine kazıdıgı birini unuta bilirki Nasıl silebilirki Seni özlerken nasıl unuta bilirim ki Senin her lahza yanımda olmanı isterken Acilen böylece uzaksın oysa Keşke her lahza her saniye yanında olabilseydim Keşke diyorum ya işte canım O keşkeler hep benimle yaşayacak Ve her zamanda keşke olarak kalacak Keşke kalmasa keşke senli günler olsaydı