Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bir anda soğudu gibi anlayamiyorum.

bir anda soğudu gibi anlayamiyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başta şimdiden teşekkürler Arkadaşlar ben bi kızı bayadir seviyordum Her neyse face aracılığı ile bununla konuşmaya başladım Sonradan bu ben istemeden numarasını verdi Gayet ilgiliydi bana aleyhinde, gün içinde kesintisiz mesaj atardı nasılsın ne yapıyon tarzı Her gün günaydın mesajı atardı Her neyse biz bununla 4 gün önce buluştuk Ben bunun çalıştığı yere gittim bunu aldım hoş bir yerde akşam yemeği yedik Nerdeyse ağzımin içine düşecekti bu arkadaşımın gözlemi Herşey çok güzel geçti kız ikide bir teşekkür ediyordu çünkü sen beni çok mutlu ettin vs Daha Sonra dünde çalıştığı yere çiçek yolladım bana dedi beni fazla mutlu ettin gibi telde belliydi sesinden mutlu olduğu Fakat gel görki dünden beri mesajlara geç cevap veriyor Ve hoş bir laf söylediğim de duymamış gibi yapıyor yada konuyu değiştiriyor Israr edincede bana vakit ver diyor Fakat soğudu gibi benzeri benden yoksa insan yarım saat sonra cevap atar mi aralıksız mesaja Ne yapmalıyım bilmiyorum

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt