Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir aşk hikayesi

bir aşk hikayesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sonunu siz yazın

Güzel bir kızla yakışıklı bir erkek birincil görüşte birbirlerine aşık olmuşlarogünden sonra aralıksız görüşmüşleraşkları büyümüşgünleri böyle güzel geçerken erkeği savaşa çağırmışlarkız fazla üzülmüş iki gözü iki çeşme ağlıyormuş gideceğigün gelmiş çatmış kız çocuğa bir yüzük uzatmış sakın demiş sakın bu yüzüğü parmağından çıkarmaeğer geri geldiğinde parmağında görmessem anlarımki beni unutmuşsuno zaman bu aşk biter çocuk takmış yüzüğü parmağına merak etme demiş bu yüzüğü hiç çıkarmıycam parmağımdandaha sonra gemiye binip gitmişkız hergün ağlıyormuş ya hiç gelmesse diye Yıllar geçmiş kız ümidini yitiriyormuş derken kasabaya bir haber gelmiş savaş bitti erkekler dönüyor diye kasaba halkı kutlamalara başlamışkızda sevinçten ağlıyormuş artık geliyor demiş içinden sonunda kavuşucazertesi gün gemi yanaşmış rıhtıma herkez heyacanla bekliyormuş sevdiklerini bağlı kızda Gözleri o kalabalıkta sevdiği erkeği arıyormuşderken gözgöze gelmişler sevinçten ikiside ağlıyormuş çocuk geminin merenlerinden seri çabuk inerken yüzüğü korkuluklara takılıp denize düşmüş çocuk kahrolmuş Nasıl olur ben yıllardır gözüm gibi baktım bu yüzüğe hemen nediycem sevdiğim kıza Arkadaşlar hikayenin sonunu hemen sizlere bırakıyorum hepiniz bir son yazın sonradan ben gerçek sonunu yazıcam katılırsanız sevinirim *