Bir ayrılığın birincil günü bazen isteksiz olarak severek canımız acıyarak ayrıldıklarımız olur onlar için bu şiiri paylaşmak istedim Canım sevgilim bugün ayrılığımızın birincil günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım acilen Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden diğer birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir yıl önce Taksimde o muhallebicide Tekrar susarak başlamıştık herşeye Tek sözcük etmeden buyurmuştuk hayatlarımızın içine Herşey başladığı gibi bitiyordu Tek kelime etmeden vedalaşıyorduk işte Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Sanırım artık bende bittim Bugün bir ayrılığın ilk günü sevgilim Bugün ölmezsem yeniden hiç ölmem eminim Bir ayrılığın birincil günü ölmeyenler yeniden ölmezler bilirim Bugün ayrılığımızın birincil günü sevgilim Sana sevinç rahat saadet Kendim için Allah'tan dayanma dilerim Bugünde ölmezsem bir daha hiç ölmem eminim Bir ayrılığın birincil günü ölmeyenler yeniden ölmezler bilirim Sanırım birşey yok aramızda Acırım aşksız yıllarımıza artık eksik her yanımızla Yaşarız yaşarız yaşlanırız Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat Aşk önce damardan giriyor Sonradan burnundan getiriyor insanın En yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın Filmin sonu hiç değişmiyor Sarılmamış yaralarla doluyor her yanın Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Ölüyorum acıdan kendimde değilim Sokaklarda yalnız yürüyemem ben Sabahların âmâ karanlıklarında kalkıp işede gidemem artık Yemek Yemek yiyemem, televizyon izleyemem, uyuyamamki sensiz Sen olmadan hiç sinemaya zeka gitmedimki ben Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Çaresiz, uyuşuk, ölmeye yakın bir uçurumun dibindeyim Tüm cümlelerimi senin için kurmuştum ben Yeni bir cümle daha kuramam Bütün sevmelerimi senin için kullanmıştım Acilen kimi seveceğimi bilemem Ne adım geliyor aklıma ne annem Ne refah diliyorum artık kendim için ne parlak Seyrelip tükenen dokunuşlar Uzayan kırılgan sessizlik Aramızda duran huzursuz, acayip yabancılık Sanıyorum biz derhal doğrusu ayrıldık Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Sana sevinç, rahatlık, saadet Kendim için Allah'tan dayanma dilerim Bugünde ölmezsem bir daha hiç ölmem eminim Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler yeniden ölmezler eminim Sanırım birşey değil aramızda Acırım aşksız yıllarımıza artık eksik her yanımızla Yaşarız, yaşarız, yaşlanırızArı