Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Babadan Oğluna Nasihat

Bir Babadan Oğluna Nasihat

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir erkeğin hayatının en önemli misyonlarından biri kendi türünün geleceğini oluşturacak nesilleri içten biçimde yetiştirmektir Bizim toplumumuzda da bunun en yardımcı biçimi Bak oğlum bu da sana benden bi baba nasihatidirdiye başlayan konuşmalardır Eğitim sürecinin en ufak yaşlardan itibaren başlaması gereken, en alıngan ve bir öyle manâlı konu da karı milletiyle münasebetlerdir İşte size gelecek nesillere aktarmanız için derlenmiş bir takım Baba Nasihatleri

1 Bak evladım, karından mantıklı bir hareket umma Mantık kadında var olmayan birşeydir

2 Bak evladım, sen sen ol karınla anan arasındaki bir rekabette taraf olma, gün gelir ikisi anlaşır, kabak senin başına patlar

3 Bak evladım, sen sen ol evlenme; tut fakat oldu bi eşşeklik, en asından çocuk yapma, hadi dedin şehvet kurbanıyız, bari pat diye fazla yapma

4 Bak evladım, kadın yapı itibariyle sinsidir Bilesin oysa kadınlara karşısında her tutumun şayet 3 dakka belki 30 sene daha sonra aleyhine kullanılacaktır

5 Bak evladım, kadın avanak görüntüsü aşağı bir çakaldır Bilesin ki yaptıkları hiçbirşey tesadüf değildir

6 Bak evladım, eger evlenirsen bilesin oysa hayatının amacı karısının isteklerini karşılamaya endeksli mankurt beyinli, köle zihniyetli, idiyot herifin tekine dönersin

7 Bak evladım, eğer bir gün, karın bi dediğini itiraz etmeden kabul etmişse bunda iyi kasıt arama Çek defterini hazırla Mutlaka istediği birşey vardır

8 Bak evladım, eğer karın, sen yatağa girdiğin anda, daha yalvarma ve aşağılanma diz boyu baldır boyu olmadan, üstüne atlayıp seninle sevişmeyi istemişse, bil fakat sen daha sigaranı yakmadan kendini yeni bir yemek yemek odası takımı almakla ilgili bir tartışmanın içinde bulacaksın

9 Bak evladım, bir gün karın normalde senin istediğin bir yere senle gelmeyi hiç itirazsın kabul etmişse, bil ancak sen ne olduğunun farkına bile varmadan kendini en sevilmeyeninden bir akraba ziyaretinin başlıca kahramanı pozisyonunda bulacaksın

10 Bak evladım, feminizm denen piikolojik harp unsuru gerçeklerin saptırılması için, faşist, militan kadınlar göre kurgulanmış yalanlardır Bilesin ancak başlıca ezilenler, karılarının zulmüne ast olan biz erkeklerdir Oysa sakın bir kadınla bu konuda tartışmaya girmeyesin Yahut üzerindeki baskının dozu artacaktır

11 Bak evladım, karın senden bir şey isterken sakın diyim gözlerine ya da memelerine bakma, aldanırsın Meme dediğin inekte de var

12 Bak evladım, karının arkadaşlarıyla artı yüzgöz olma fakat onların kocalarıyla belirtilmiş düzeyde ilişkini sürdür Zira onlar senin felek ortağındır Gün gelir lüzumlu olabilirler

13 Bak evladım, bu nasihatlerimi tuttuğun halde bir gün, karınla sorunlar yaşıyosan ve bu sorunlara karşın niçin hala ona tahhammül ettiğini sorguluyorsan fazla kasma yalnızca birincil nasihatimi hatırla Artı da kafanı yorma*

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt