Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir babanın en zor seçimi!

Bir babanın en zor seçimi!
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bir babanın en şiddet seçimi!

Suya düşen eşi ve çocuğu aralarında tercih yapmak zorunda kaldıYeni Zelandalı baba, suya düşen eşi ve çocuğu aralarında tercih yapmak zorunda kaldı Sonuçta eşinin hayatını kurtardı
Hiçbir ebeveynin yanıtlamak dahi istemediği bir durumla karşı karşıya kalan Stacy Horton, hemen kurtardığı eşi ve ufak kızıyla ölen oğlunun yasını tutuyor

Yeni Zelanda ’da karısı ve oğlu otomobilde sırası gelmişken, bir nehre düşen adam, ikisini de kurtaramayacağını anlayınca karısını seçim etti Vanessa Horton ve oğlu Silva Horton geçen cumartesi günü evlerine dönerken meçhul bir nedenle şarampole yuvarlandı

Anne oğul araçlarıyla birlikte nehre uçtu Evlerine yüz metre kala gerçekleşen kazayı karısının çığlıklarıyla duyan Stacy Horton, anında olay yerine geldi Karısını suyun üzerinde, oğlunu da otomobilin içinde suya batıp çıkarken buldu İkisinden birini seçmek zorundaydı çünkü ikisini de karaya çıkaracak zaman yoktu Bunun üzerine adam, karısına dürüst yüzdü ve onu karaya çıkardı Geri döndüğünde oğlu Silva vasıta ile birlikte suyun dibini boylamıştı

Olaydan daha sonra gazetecilere konuşan Stacy Horton “Herşeyi denedim lakin olmadı Niçin karıma dürüst yüzdüm onu da hatırlamıyorum Fakat fazla korkmuştum diye konuştu
*

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt